Energetische coaching

Energetische coaching wat is dat ?

Energetische coaching is een vorm van natuurlijk herstel van evenwicht en harmonie, zowel in je fysieke, emotionele als in je gedachten-energie.

Door mijn liefdevolle, neutrale aandacht te richten maak ik contact met jouw energieveld.

 

Hoe verloopt een energetische coaching?

We beginnen met een gesprek waarin je vertelt wat je op dit moment als thema of thema's ziet in je leven waar lading op zit of waar je meer helderheid rond wil.

Als het thema bepaald is, observeer ik jouw aura en voel ik verder in, stel ik vragen zodat je meer inzicht kan krijgen in het thema en worden onderliggende emoties getransformeerd.

Na de observatie van jouw aura mag je, indien gewenst, op de behandeltafel liggen zodat je kan ontspannen en gaat het transformatieproces verder.

Tijdens deze sessie gebruik ik mijn handen, stem en instrumenten om jouw zelf-genezend vermogen te versterken.

 

Voor wie ?

Energetische coaching is enkel voor mensen die zaken in hun leven wensen aan te pakken.

Zit je ergens vast en wil je graag vooruit dan kunnen we op een korte tijd heel veel transformeren!

Zowel voor mannen en vrouwen dit vooruit willen in hun leven!

 

Hoelang duurt een sessie ?

Je kan kiezen tussen een soundhealingsessie van 1 uur dit kost €75,00 of een energetische coachingsessie van 2uur en dit kost €120,00

 

Geen zin in coaching maar wel in ontspanning?

Misschien heb je er al zoveel praat sessies opzitten of ben je al bij verschillende coaches langs gegaan?

Zin om te relaxen en te ontspannen en je mee te laten nemen door helende klanken en geuren.?

Dan kan je bij mij terecht voor ontspanning en soundhealing.

 

 


Enkele reacties van klanten:

 

Kevin heeft mij enorm geholpen bij de blokkades die ik had op geld aantrekken. Ik ben blij dat dit op mijn pad is gekomen.

Hij heeft een zachte, maar directe aanpak die me inspireert en doet groeien. Hij is een fantastische reader en soundhealer.

Bedankt voor alles Kevin en tot gauw.

Inge Vangheluwe

 

Een unieke mooie plek om tot rust te komen en om heel bewust stappen op je pad naar verinnerlijking te zetten!

Humor en lekker genieten (oa. barbecue) komen hier ook aan te pas!

Pia Lefevre

 

Als je een stap voorwaarts wilt op je bewustzijnspad, dan zal een bezoek aan Kevin zeker de moeite waard zijn! Hij weet precies waar er aan gewerkt moet worden, zodat je de stappen kunt ondernemen die bedoeld zijn om je goed in je vel te voelen en zo een leven te kunnen leiden naar jouw eigen waarheid. Hij doet dit aan de hand van krachtig energiewerk. Je voelt je thuis bij hem. Je wordt hartig ontvangen. Hij neemt de tijd om te luisteren. Hij heeft je info mee, zodat je thuis verder je 'huiswerk' kunt maken. Verder kunt u deelnemen aan zijn events, die een grote meerwaarde zijn. Dit is ook een gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten... Doe zo verder Kevin! Tot binnenkort!

Mathijs Derycke

 

Mijn eerste ervaring met healing. Ik ga zeker nog terug. Kevin is een heel aangenaam en spontaan persoon. Ook zijn evenementen zijn een aanrader voor jong en oud! Mijn dochtertje werd met amper 8 jaar oud ook heel warm onthaald op het evenement "Samhain". Zowel door Kevin als door de andere gasten. Zo krijgen ook kinderen de kans om hiermee kennis te maken en leerde mijn meisje alvast ook dat spiritueel denken niet iets hoeft te zijn om je voor te schamen. Kevin doet alles op zijn eigen manier en dat vind ik persoonlijk net zo fijn. Hij volgt zijn hart. Tot binnenkort Kevin!

Mariska

 

Een healing bij Kevin brengt steeds duidelijkheid op verschillende gebieden. Zijn aanpak en zijn warme hartelijkheid zorgen ervoor dat je je veilig en geborgen voelt tijdens de sessie. Is er een thema in je leven waar je niet goed weet hoe of wat ermee te doen, een sessie bij Mijn Krachtbron kan verheldering en healing brengen. Na iedere sessie mag ik duidelijkheid en helderheid ervaren.

Frank Sackebandt

 

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Kevin. Hij levert fantastisch werk: neemt zeer veel tijd voor jou; creëert een rustige, ontspannen, eerlijke en open sfeer. De healings zijn geweldig: waarheidsgetrouw, kwalitatief. Ook de relaxatie met klanken doen veel deugd. Ik kom binnen als een hoopje ellende en ga steeds naar huis vol energie en een opgewekt gevoel.

Bo 

 

Super fijne workshops, aangename meditaties en super healings. Voel me echt steeds op mijn gemak wat ik ook doe bij Kevin.

Ook dochter van 13 is al enorm geholpen en voelt zich goed bij Kevin. Echte aanrader!

Rose De Paepe

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 2.6666666666667 sterren
3 stemmen