Een krachtdrum is een persoonlijk instrument. Al spelend, verbindt je je met de hartslag van Moeder Aarde. Een drum bespelen kan je helpen bij het aarden, reizen (mediteren, trancereizen, ...) en ook bij energetische en emotionele healingsprocessen.

In deze workshop begeleiden wij je stap voor stap om zelf je krachtdrum te maken. 's Avonds ga je naar huis met je eigen drum.

Kostprijs voor deze dagworkshop: €222
Hiervoor krijg je:
- twee geleide ceremoniële meditaties ('s morgens om je te verbinden met de huid en het frame voor je drum, 's avonds verbinden we je afgewerkte drum met de Oerdrum)
- de praktische en energetische begeleiding bij het maken van jouw drum
- al het materiaal nodig om een goede drum te maken
- een vegetarische lunch 's middags, drank en versnaperingen tussendoor

Aan de workshop kunnen max 4 mensen deelnemen. Bij goed weer gaat het buiten door. Zoniet respecteren we binnen de gangbare afstandsregels.

Wanneer:
- woensdag, 8 juli 2020
- zondag, 2 augustus 2020
- zaterdag, 22 augustus 2020
Telkens van 9u30, we ronden af tussen 18u en 19u

Waar: Sparrenstraat 13 9870 Machelen

De inschrijving is pas definitief na betaling van €222. Dit mag overgeschreven worden op: BE90 9733 5462 2132, met vermelding van je naam en datum. Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je van ons een mail met meer info.

Extra:
- Het slagvel van de drum wordt gemaakt van een dierenhuid. We gebruiken enkel huiden van dieren die geslacht zijn voor het vlees. De huiden worden handmatig en op natuurlijke wijze gedroogd en schoongemaakt.
- Om te weten welk dier op dit moment het best bij je past, wil vergezellen, kan ondersteunen, ... organiseren we voorafgaand een begeleide innerlijke reis (meditatie). De inzichten die je hier ontvangt, kan je meenemen in het creatieproces om zo onze persoonlijke, krachtige drum te vervaardigen.
Deze meditatieavonden gaan door op: zondagen 12/07, 09/08. Telkens van 19u30 tot 20u30. Kostprijs: €20.
- Ken je iemand die ook interesse heeft? Deel dit gerust. En kan je zelf een groepje samenstellen, dan kunnen we voor jullie een extra workshopdag inrichten.
- Wil je graag een drum bij ons maken, maar kan je niet deelnemen aan de vooropgestelde dagen, geef ons zeker een seintje, dan zoeken we samen een oplossing.

Wij kijken er naar uit jullie binnenkort te verwelkomen!

Drummende hartegroet,
Mieke en Kevin